naar Marker Nieuws indexpagina
Uitslag Koppelklaverjassen 2018
zaterdag 29 december in dorpshuis het Trefpunt
 
Op zaterdag 29 december 2018 was het weer tijd voor het Oudjaar KoppelKlaverjassen op Marken. Dit keer voor de eerste maal in de hal van dorpshuis Het Trefpunt.
 
Er waren 24 koppels en de sfeer was goed. Tussen de rondes draaide het Rad met mooie prijzen. Na ongeveer 4 1/2 uur kaarten waren de prijswinnaars bekend en alle prijzen van het Rad uitgedeeld. 
 
Met een ruime voorsprong werd het koppel Piet de Groot en Klaas Peereboom winnaar van de eerste prijs. Nummer twee Sander Kammerer en Christiaan Moenis, nummer 3 Adri de Rijke en Jannie Schouten, vierde werden Martinus Kaars en Fabian Overgaag en vijfde werden Klaas van Altena en Martijn Springer.
 
De Marsenprijs was dit jaar echt voor Steffen Visser en Sander Teerhuis met een aantal van 3 marsen (er waren 7 koppels met 2 marsen). De Poedelprijs werd dit jaar uitgereikt aan Agnes Boes en Adrie Visser.
 
De organisatie stond als een huis vandaar een bedankje aan het barpersoneel (Hennie en Jaap), aan de stagiaires (Jorrit en Rens), voor het Rad en prijzen (Geertje en Agnes) en aan allen die hebben meegeholpen om deze avond tot een succes te maken.
 
Al met al een gezellige avond die vraagt om een herhaling eind 2019.
 

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, dinsdag 8 januari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina