naar Marker Nieuws indexpagina
Kerstpakkettenactie ook in 2019 succesvol op Marken
 
Bedankt Marken,
 
Wij willen iedereen bedanken die op welke manier dan ook onze actie heeft gesteund. Ook dit jaar hebben we weer enorm veel levensmiddelen/(kerst)pakketten mogen ontvangen/ Veel mensen die speciaal inkopen deden bij Deen voor de voedselbank. Ook kregen wij veel positieve reacties op onze actie. Geweldig.
 
Onze dank gaat ook uit naar Frida, Sijmon, Piet, Piet, Geertje, (Mieke en Bertus, niet op de groepsfoto), Adrie van Lopik en medewerkers van Deen op Marken die ons ontzettend hebben geholpen en mede ervoor zorgden dat wij de goederen naar Purmerend konden brengen.
 
Naast de 52 kratten en vele dozen levensmiddelen konden wij een geldbedrag van 627,10 aanbieden. Van dit bedrag kwam 392,10 uit de collecte van Protestantse Gemeente Marken, gehouden op oudejaarsdag; 235,00 kwam afgelopen vrijdag & zaterdag binnen via giften en statiegeldbonnen van de bewoners, Grandioos.
 
Wij kijken weer terug op een zr geslaagde actie. Nogmaals bedankt, zeker ook namens de voedselbank en hopelijk tot volgend jaar.
 
Trijntje Boes en Willy Uithuisje     
 
 Archief Voedselbank Actie Trijntje & Willy 

Bron: Trijntje & Willy, dinsdag 8 januari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina