naar Marker Nieuws indexpagina
Jurgen Boes gaat de battle aan in 2019
Inzameling voor het team van helioheroes voor de handbikebattle 2019
 
Op donderdag 13 juni 2019 vind de handbikebattle plaats op de Kaunertalergletscherstrasse in Oostenrijk. De handbikebattle is een uitdaging voor mensen met een beperking die in een hand bewogen fiets een onmenselijke klim aan gaan op een berg met een stijgingspercentage van 8 tot 14%. Iedere 100 meter die wordt afgelegd ga je 12 meter omhoog en dat voor 22 kilometer. En is een wedstrijd tegen de competitie, tegen de berg en tegen je zelf.
 
Net als vorig jaar ben ik in staat gesteld om mee te rijden met het team Helioheroes van Heliomare revalidatie centrum Wijk aan Zee. Na afgelopen jaar ben ik nog meer gedreven om niet alleen mee te rijden maar vooral om m'n tijd te verbeteren ten opzichten van afgelopen jaar. 
 
De Helioheroes is een non-profit organisatie georganiseerd vanuit het personeel van Heliomare ,die zonder enkel winstoogmerk en volledig op eigen middelen opereren. Zonder deze inzet zou de handbikebattle niet kunnen plaatsvinden voor het team.
 
Net als bij de Alpe d'huez is voor deze uitdaging zoeken wij dus sponsoren en donateurs die ons het gunnen om mee te doen.
 

Bron: Jurgen Boes, woensdag 23 januari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina