naar Marker Nieuws indexpagina
Geslaagd Open Huis Bed & Breakfast ‘De Pepersteeg’
Vele belangstellenden kwamen een kijkje nemen
Lijsje en Bertus wilden met het Open Huis hun B&B tonen aan alle Markers
Zondagmiddag organiseerden Bertus & Lijsje Wolters ‘Open Huis’ in hun (nieuwe) Bed & Breakfast ‘De Pepersteeg’ aan de Kerkbuurt 148 op Marken. Vele belangstellenden hebben tussen 2 en 5, van jong tot oud, het pand van de voormalige Rabobank bezocht.
 
“In De Pepersteeg moeten de gasten het ultieme gevoel van Marken ondergaan”, aldus Bertus. Met bijvoorbeeld Koningsdag slaap je in De Pepersteeg ‘eerste rang’, met zicht op het Kerkplein en/of de Kerkbuurt naast jeugdgebouw 'De Zonnewijzer'.
 
De Pepersteeg heeft vier kamers vernoemd naar een aantal werven op Marken. ‘Rozewerf’ en ‘Grotewerf’ op de eerste verdieping en ‘Wittewerf’ en ‘Moeniswerf’ op de zolder verdieping.
 
De B&B heeft verschillende algemene faciliteiten waar een ieder tijdens het verblijf gebruik van kan maken. Op de eerste verdieping is een gezellig ingerichte ontbijtruimte en op de zolderverdieping een gezellig ingerichte zithoek. Op de eerste verdieping hebben de kamers een eigen badkamer en voor de zonderverdieping is er een gezamenlijke badkamer.
 
Alle gasten werden na bezichtiging, getrakteerd op een drankje, om zo hun indrukken van 'De Pepersteeg' te kunnen delen met Bertus & Lijsje en met andere belangstellenden.
Marker vlag in top bij het Open Huis Op het bed van 'Grotewerf'
  Uitzicht vanuit 'Wittewerf'
 
Voor wie vanmiddag niet in staat was, om kennis te maken met Bed & Breakfast 'De Pepersteeg', onderstaand wat foto's van de vier kamers.
 
** GROTEWERF ** (1ste etage)
** ROZEWERF ** (1ste etage)
** KEUKEN ** (1ste etage)
** MOENISWERF ** (zolder)
** WITTEWERF ** (zolder)
** ZITJE ** (zolder)
www.dePepersteeg.nl

Bron: PepProductions, zondag 27 januari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina