naar Marker Nieuws indexpagina
Bertus en Lijsje openen Bed & Breakfast op Marken (video)
zondag 27 januari 2019 / Omroep PIM
Bertus & Lijsje worden geïnterviewd door Thomas de Groot van Omroep PIM
Afgelopen weekend organiseerde Bertus Wolters samen met zijn vrouw Lijsje een open dag voor hun nieuwe project: een bed & breakfast op Marken.
 
Na maanden van verbouwen en opnieuw inrichten waren alle Markers van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Bed & Breakfast De Pepersteeg is gelegen recht tegen over de kerk op de Kerkbuurt en heeft de beschikking over 4 tweepersoonskamers.

Zodra je naar binnen loopt vallen de Marker kleuren direct op, blauw met geel en typische Marker gordijnen voor de ramen. Toch kwam er bij de verbouwing van het voormalige Rabobank pand meer kijken dan Bertus en Lijsje verwacht hadden. Er werd hulp ingeschakeld en met de stijl van Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld' in hun achterhoofd begonnen ze aan hun nieuwe project.

Naast alle verbouwingen moest ook de vergunning geregeld worden en inmiddels hebben enkele vrienden een proefovernachting ondergaan en is De Pepersteeg met vlag en wimpel geslaagd.
 
Inmiddels stromen de boekingen binnen en mogen Bertus en Lijsje binnenkort gasten uit Canada en Zuid Afrika verwelkomen.
 

Bron: Omroep PIM, dinsdag 29 januari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina