naar Marker Nieuws indexpagina
Leroy Zondervan haalt laatste 64 van Dutch Open Darts 2019
De 'Dutch Open Darts 2019' wordt dit weekend gehouden in ´de Bonte Wever´ te Assen. Het toernooi wordt gespeeld van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019.
 
Voor darter Leroy Zondervan is het voorlopig al een fantastisch weekend. De Marker darter doet voor de tweede keer mee aan de Dutch Open Darts. Van de ruim twee duizend deelnemers is hij vandaag doorgedrongen tot de laatste 64. Leroy won 'groep 54' (zie overzicht groep 54). Morgen gaat het dart toernooi verder.
 
Wat is de Dutch Open Darts?
De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa. Dit prachtige dartsevenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Darts Bond. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.
 
Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim € 30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak: zij reizen naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend 'uit'!
 Overzicht van Groep 54   website Dutch Open Darts 

Bron: PepProductions, zaterdag 2 februari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina