naar Marker Nieuws indexpagina
Leroy Zondervan strandt bij laatste 64 bij Dutch Open Darts
Op de rug gezien Leroy Zondervan, links z'n tegenstander Ryan Hogarth
De 'Dutch Open Darts 2019' werd dit weekend gehouden in ´de Bonte Wever´ te Assen. Het toernooi werd gespeeld van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019.
 
Voor darter Leroy Zondervan was het weer een fantastisch weekend. Leroy won zaterdag 2 februari ´groep 54´. Vervolgens won hij van Tom van den Hoogen 3-1 (best of 5 legs). Om bij de beste 32 te komen moest hij vandaag winnen van de latere finalist Ryan Hogarth uit Schotland. Deze partij verloor hij met 4-1 (best of 7 legs). Hij heeft  wederom veel ervaring opgedaan tijdens dit darttoernooi en kijkt al weer uit naar volgend jaar!
 
Het mannen toernooi werd gewonnen door Richard Veenstra uit Ossenzijl (Overijssel). Na 2006, Raymond van Barneveld, ging de overwinning weer eens naar een Nederlander.
Finales waren ‘live’ op TV te volgen via RTV Drenthe. 
 
 Wat is de Dutch Open Darts?
De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa. Dit prachtige dartsevenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Darts Bond. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.
 
Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim € 30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak: zij reizen naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend 'uit'!
 Overzicht van Groep 54   Vervolg wedstrijden na Groep 54 
 website Dutch Open Darts 
Foto's : Leroy Zondervan

Bron: PepProductions, zondag 3 februari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina