naar Marker Nieuws indexpagina
Kelvin Molenaar onthult ´Foto van de Maand´ namens Verkeerde Wereld
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken
Na afloop van de competitiewedstrijd S.V. Marken - ZOB op zaterdag 16 februari 2019 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd S.V. Marken - HFC EDO op zaterdag 19 januari 2019, is Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld', gevestigd aan de Buurterstraat op Marken. De onthulling werd verricht door een werknemer van Bertus en Lijsje Wolters, Kelvin Molenaar.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten,  maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen  sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: PepProductions, zaterdag 16 februari 2019

naar Marker Nieuws indexpagina