naar Marker Nieuws indexpagina
Voortgang proces bestuurlijke toekomst gemeente Waterland
 
Zoals eerder gemeld bestaat het proces rondom de Bestuurlijke Toekomst van Waterland uit drie fases. In de eerste fase zijn er de denksessies geweest en de twee fase bestond uit het ophalen van reacties van de gemeentebesturen van de ons omringende gemeentes. Die reacties zijn nu binnen en vindt u bij 'downloads'.
 
Discussiebijeenkomsten
Deze reacties vormen samen met de drie Argumentenkaarten de basis voor de gesprekken die we met u willen voeren. Daar gaan we snel mee starten. Het startsein voor die discussiebijeenkomsten is op dinsdag 16 april 2019. Dan vindt er ís avonds een kick-off plaats in 'De Bierderij' in Monnickendam. Het programma is zo goed als rond. Binnenkort volgt nadere informatie.
 
Naar de diverse kernen
Daarna gaan we in de periode mei/juni 2019 de kernen in om met u in discussie te gaan. Die bijeenkomsten organiseren we samen met de dorps- en kernraden. In elke kern gaan we op dezelfde manier met de inwoners in gesprek. Dat doen we plenair in een interactief deel en daarna in gesprekgroepen. Zodra de data bekend zijn, volgt daarover meer informatie. Houdt u de berichten over de bestuurlijke toekomst dus goed in de gaten!
 

Bron: Gemeente Waterland, woensdag 6 maart 2019

naar Marker Nieuws indexpagina