naar Marker Nieuws indexpagina
De NKT theaterschool presenteert 'Koekoeksjong'
Sven Veer speelt een rol in deze musical
De NKT Theaterschool is een plek waar jongeren de magie van het theater leren kennen. Waar ze de vreugde leren kennen van samen zingen, dansen, het werken aan een toneelstuk of musical. Waar ze hun eigen creativiteit kunnen ontdekken, ontwikkelen en tentoonstellen. Alles onder begeleiding van ervaren docenten. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.
 
Het NKT is al 25 jaar de theaterschool voor Purmerend en omgeving. Er is voor iedereen, van 2 tot 20 jaar, een passend lesprogramma. Lessen worden na (basis)schooltijd gegeven door bevlogen docenten die allen zijn afgestudeerd aan het conservatorium, toneelschool of dansacademie. 
 
musical ‘Koekoeksjong’
De NKT theaterschool presenteert de nieuwe musical ‘Koekoeksjong’ van donderdag 20 t/m zondag 23 juni en donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni 2019 in theater 'de Purmaryn' in Purmerend.
 
De artistiek leider, Jeroen Man, heeft weer een nieuwe schoolmusical geschreven genaamd: ‘Koekoeksjong’. Componist Fons Merkies is verantwoordelijk voor alle muziek. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De voorbereidingen zijn in volle gang en net als altijd doen alle leerlingen vanaf de A-tjes weer mee.
 www.nkt.nl 

Bron: Mieke Veer, woensdag 13 maart 2019

naar Marker Nieuws indexpagina