naar Marker Nieuws indexpagina
EuroParcs Uitdam zoekt medewerker Receptie
 
Voor ons resort in Uitdam zijn wij op zoek naar een:
 
Medewerker receptie (parttime)
 
Profiel:
Als receptionist op ons resort ben je het visitekaartje van Europarcs en het eerste aanspreekpunt voor alle gasten, leveranciers en passanten. De functie vereist een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit. Tijdens de afwezigheid van het hoofd receptie ben je in staat om zelfstandig de gasten te ontvangen, hun vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Je bent goed op de hoogte van de toeristische attracties en evenementen in de omgeving en informeert gasten hier met enthousiasme over.
 
Taken:
De werkzaamheden bestaan onder andere uit:
* Het zorgdragen voor het in- en uitchecken van gasten, sleuteluitgifte, afrekeningen en alle administratieve handelingen die dit met zich mee brengt.
* Het maken van reserveringen, het beantwoorden van vragen en het oplossen van storingen, zowel aan de balie als telefonisch.
* Geven van algemene en toeristische informatie.
* Ordenen en onderhouden van de receptieomgeving.
 
Functie eisen:
* MBO werk- en denkniveau.
* Relevante werkervaring in de toeristische sector.
* Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
* Beheersing van de Franse en/of Spaanse taal is een pre.
* Geen 9-5 mentaliteit en bereid om weekenden, feestdagen en vakanties te werken.
* Goede kennis van MS office, Excel en Word.
 
Wie zijn wij?
Resort Poort van Amsterdam is een schitterend gelegen resort aan het Markermeer te Uitdam met chalets ten behoeve van de verkoop en de verhuur. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten aanwezig om gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Naast een zwembad, indoor speelparadijs en jachthaven, zijn er diverse horecafaciliteiten op het resort gevestigd om de gasten van alle gemakken te voorzien. In het horecagebouw van Resort Poort van Amsterdam zijn een luxe cafetaria, winkel en een modern restaurant gevestigd. 
 
Wat bieden wij?
Resort Poort van Amsterdam biedt jou een uitdagende en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden, bieden wij jou enthousiaste collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden.
 
Reageren kan door je sollicitatiebrief en CV te mailen naar Amber Gouwswaard.
 

Bron: EuroParcs Poort van Amsterdam, donderdag 14 maart 2019

naar Marker Nieuws indexpagina