naar Marker Nieuws indexpagina
Verkeersonderzoek Marken van start
Enquête over inrijden, zwaar verkeer en pakketbezorgers
Jurgen Remmits, Sam Klijn en Patrick Lamper
 
Jurgen Remmits, Sam Klijn en Patrick Lamper zijn drie studenten van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling - Mobiliteit aan Windesheim Flevoland in Almere. Hier worden zij opgeleid tot verkeersexperts. Als onderdeel van hun studie gaan zij op verzoek van de Stichting Eilandraad Marken en de gemeenteraad van Waterland een onderzoek uitvoeren naar drie belangrijke onderwerpen op het gebied van verkeer & vervoer.
 
Het gaat om de volgende drie onderwerpen:
1. Inrijden verkeer
2. Overlast zwaar verkeer
3. Overlast pakketbezorging
 
Om de onderwerpen goed in beeld te krijgen vragen de studenten aan u, als inwoner van Marken, om de enquête in te vullen. Deze kost hooguit 10 minuten van uw tijd. In de enquête vragen zij naar uw beleving van de drie genoemde aandachtspunten en wat er naar uw mening verbeterd kan worden. U heeft tot uiterlijk dinsdag 30 april 2019 de tijd.
 
Zij garanderen dat alle antwoorden volledig anoniem worden verwerkt en de resultaten van de enquête vertrouwelijk worden behandeld. Het eindproduct bestaat straks uit een adviesverslag voor de Stichting Eilandraad Marken en de gemeente Waterland over de verkeersproblemen op Marken.
 
Alvast bedankt voor uw medewerking!!
 

Bron: Gemeente Waterland, dinsdag 23 april 2019

naar Marker Nieuws indexpagina