naar Marker Nieuws indexpagina
'FourS' geven optreden in P3 Muziekcafé in Purmerend
 
P3 Muziekcafé biedt een podium aan, in ‘n Grand Café/nachtclub setting in een van de zalen van P3, voor lokale muzikanten diverse acts en singer songwriters en bandjes uit de regio Noord Holland. Zowel gevorderden als beginnende artiesten kunnen hun kunsten vertonen in een ongedwongen, gezellige en toegankelijke atmosfeer.
 
Het P3 Muziekcafé is een ontmoetingsplek. Niets brengt muzikanten meer bij elkaar dan samen muziek maken. Hierdoor kunnen beginnende muzikanten spelen met ervaren mensen, en kunnen er nieuwe connecties op worden gedaan. De sessie van de Huisband van het P3 Muziekcafé zorgt ervoor dat je een kans krijgt om op een echt professioneel platform mee te doen! Het P3 Muziekcafé vindt elke maand plaats.
 
'FourS' 
Vrijdag 24 mei 2019 had de Marker Band ‘FourS’ de eer om in het muziekcafé te mogen optreden. Hoewel de nachtclub setting wat aan de late kant was voor de jonge artiesten, speelden de vier heren en Suzanne weer met volle energie de sterren van de hemel. Een eer om daar te mogen spelen. Mogelijk gemaakt door 'Popfabriek on the Road’, een initiatief waarbij ‘FourS’ begeleiding krijgt van een junior coach naast hun vaste eigen coach: André Peereboom.
 
Marken was goed vertegenwoordigd deze avond, want niet alleen ‘FourS’ was er, maar ook Jan Cornelis Boes speelde deze avond in de huisband van P3.
 
De bands die optraden in P3 waren:
Thema: Come and Feel the Noise
20.00 uur : Popfabriek : Fours (Jeugdige Band uit Marken)
20.30 uur : Rap  NOZW (Noord Oost Zuid West)
21.15 uur : Huisband
22.15 uur : Under The Trees
 

Bron: Ruud Hermus, vrijdag 24 mei 2019

naar Marker Nieuws indexpagina