naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken steunt Omroep PIM met financiële bijdrage
Opbrengst verkochte lootjes tijdens Marken-Monnickendam
Jan Peereboom had een tafelgesprek met Patty de Jong
 
Zaterdag 15 juni was er een groot ‘Omroep PIM’ feest in ‘De Bierderij’ te Monnickendam. Het feest werd ook live uitgezonden door ‘Het kloppend hart van Waterland’. Tijdens deze uitzending overhandigde voorzitter Jan Peereboom van Sportvereniging Marken een cheque groot € 200,= aan de locale omroep van Waterland.
 
Op zondag 21 april begon Omroep PIM met haar campagne om geld op te halen voor nieuwe apparatuur. Heel veel mensen in Waterland hebben PIM de afgelopen tijd geholpen hierbij. Zij deden dit niet alleen door lootjes te kopen voor de georganiseerde loterij, maar ook met allerlei acties om geld op te halen. En één van die acties was het verkopen van lootjes tijdens de voetbalwedstrijd Marken - Monnickendam door de tombolacommissie van de plaatselijke S.V. op zaterdag 25 mei jongstleden.
 
Verenigingen en bedrijven kwamen vertellen over hun acties voor PIM en Peereboom vertelde over de actie van Sportvereniging Marken.
 
Tijdens de uitzending werden de winnende lootjes getrokken, waar een prijs op gevallen was, er waren vele interviews met Waterlanders en er was veel muzikaal talent aanwezig die hun kunsten kwamen tonen.
 
Rond de klok van 22.15 uur maakte de penningmeester van Omroep PIM, Bertien van de Kolk, bekend dat de (voorlopige) eindstand van de actie staat op € 21.079 (het streven was € 20.000).
 

Bron: PepProductions, zaterdag 15 juni 2019

naar Marker Nieuws indexpagina