naar Marker Nieuws indexpagina
Afsluiting hefbrug Monnickendam op 10 juli tussen 01.00-05.00 uur
 
In opdracht van de provincie Noord-Holland gaat VolkerInfra preventief onderhoud uitvoeren aan de hefbrug Monnickendam gelegen in de Bernhardlaan-N247 in Monnickendam. Om de onderhoudswerkzaamheden aan de rij-ijzers (voegovergangen) van de brug uit te kunnen voeren is de Bernhardlaan in de nacht van woensdag 10 juli tussen 01:00 uur en 05:00 uur afgesloten. Het verkeer wordt met gele borden omgeleid en dient rekening te houden met extra reistijd van 5 minuten.
 
In de nacht van woensdag 10 juli 01.00 uur tot en met 05.00 uur is de hefbrug gelegen in de Bernardlaan volledig afgesloten tussen de toe- en afrit van de N247 en kruising Nieuwpoortslaan - De Zarken. Het verkeer richting het noorden wordt omgeleid via De Zarken, Kerkstraat, Noordeinde, Grafelijkheidsluis en Nieuwedam. Het verkeer richting het zuiden wordt omgeleid via Nieuwedam, Grafelijkheidsluis, Noordeinde, Haringburgwal, Havenstraat, Zuideinde en Bernhardlaan.
 
Vrachtverkeer, agrarische voertuigen en/of overige voertuigen langer dan 10 meter en/of zwaarder dan 18 ton kunnen gedurende de nachtafsluiting tussen 01:00 en 05:00 uur geen gebruik maken van de omleidingsroute door het centrum van Monnickendam en dienen hun reis- dan wel routeschema aan te passen aan deze beperking.
 

Bron: VolkerInfra, vrijdag 28 juni 2019

naar Marker Nieuws indexpagina