naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 20 juli FC Volendam Open Dag 2019
Aanvang 11.30 uur
Scoor je handtekeningen tijdens de Open Dag!
 
FC Volendam zet zaterdag 20 juli 2019, vanaf 11:30 uur de deuren weer wijd open tijdens de jaarlijkse Open Dag. Net zoals ieder jaar zijn er voor jong en oud weer volop leuke dingen te doen. Zo vind je een springkussen op het terrein, is er een foodcourt en zijn er mooie merchandise- en seizoenkaartaanbiedingen. Natuurlijk kun je ook kennis maken met de selectie van Het Nieuwe Oranje, maar ook met de technische staf.
 
Handtekeningjagers
Om 12:00 uur worden de spelers gepresenteerd aan het publiek. Daarna kunnen rond 12:30 uur de handtekeningjagers hun slag slaan, want dan kunnen de handtekeningen en foto’s gescoord worden. FC Volendam heeft weer mooie boekjes klaarliggen waar alles in kan worden vastgelegd.
 
Heracles Almelo
Na de handtekeningsessie speelt FC Volendam een oefenwedstrijd. Tegenstander is Eredivisionist Heracles Almelo. Heracles eindigde vorig seizoen nog op een knappe zevende plaats op de ranglijst. FC Volendam speelde tot nu toe twee oefenduels, die allebei werden gewonnen. Tegen Purmersteijn werd het 6-0 en SC Heerenveen werd met 1-4 verslagen.

Bron: FC Volendam, dinsdag 16 juli 2019

naar Marker Nieuws indexpagina