naar Marker Nieuws indexpagina
Supergeslaagde Remia Buurt BBQ in Buurterstraat op Marken
Radio-DJ Barry Paf kwam ook even langs
Bij het radiostation 100% NL was juni de BBQ maand. Samen met Remia gaven zij honderd Buurt BBQs weg voor maximaal vijftig buren. En van deze BBQs werd gewonnen door een inwoner op Marken, woonachtig in de Buurterstraat / De Duikjes. De BBQ vond afgelopen vrijdagmiddag in de BUURTerstraat plaats.
 
Rond de klok van 17.00 uur werd de BBQ aangevangen. De door de bewoners zelf gehuurde feesttent was leuk versierd met allerlei feestelijke attributen, welke door Remia waren aangeleverd. Door vlaggetjes, feestverlichting en een spandoek was voor voorbijgangers heel duidelijk wat er plaats vond in de Buurterstraat.
 
Omdat de naamspeling van BUURTerstraat zo leuk overkwam, werden de Marker winnaars extra in het zonnetje gezet. Zo kwam de gele Remia Friteswagen langs, om de lekkerste frietjes mt uit te delen en burgers weg te geven met The Frozen Butcher. Als klapt op de vuurpijl bracht radio-DJ van 100%NL Barry Paf een verrassingsbezoek aan de winnaars. Ook was aan de jongste bewoners gedacht, doormiddel van kleurplaten en stoepkrijt.
 
De weergoden waren de Markers ook heel goed gezind en werd het een supergeslaagd Remia evenement in de Buurterstraat, wat volgend jaar navolging verdiend.

Bron: PepProductions, zaterdag 24 augustus 2019

naar Marker Nieuws indexpagina