naar Marker Nieuws indexpagina
Van overname 'Verkeerde Wereld' aan Tours & Tickets is geen sprake
Satire van het instagram account ‘De Neeld’ loopt uit de hand
 
Sinds kort bestaat er een satirisch Instagram account over Marken ‘De Neeld’.  Nieuwsfeiten worden met een satirisch toontje herschreven. ‘De Neeld’ is een Marker uitgave van ‘De Speld’.
 
Afgelopen week had De Neeld een artikel over Bistro Cafetaria ‘De Verkeerde Wereld’, waarbij in de kop werd vermeld dat ‘Tours & Tickets’ deze horecazaak van Bertus & Lijsje Wolters zou hebben gekocht. Als je het artikel volledig hebt gelezen, begrijpt een ieder dat het humor is.
 
Ook nam de website ‘Groot-Waterland’ het artikel over als een ‘echt’ nieuwsartikel en namen de lezers de informatie voor waarheid aan (is inmiddels op verzoek van Bertus verwijderd).
 
Velen hebben alleen de kop van het artikel gelezen en hun conclusie getrokken. Vervolgens heeft Bertus vele vragen gekregen over dit ‘geintje’ en zelfs z’n huisbankier begon hem vragen te stellen, over wat hier van waar was.
 
Maar middels dit artikel willen Bertus & Lijsje benadrukken, dat er van de gehele verkoop NIETS waar is en zij al hun activiteiten gewoon voortzetten.
 
Tevens worden foto’s van Marker Nieuws overgenomen door De Neeld, waarvoor aan de redactie geen toestemming is gevraagd.
 

Bron: Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld', zaterdag 31 augustus 2019

naar Marker Nieuws indexpagina