naar Marker Nieuws indexpagina
Regio Verzekeringen Marken en NH1816 Verzekeringen reiken cheque uit
v.l.n.r. Danny Boes, Trijntje Visser, Vivienne Commandeur en Pieter Commandeur
 
Medewerkers van Regio Verzekeringen Marken hebben donderdag 15 augustus jongsleden een cheque ter waarde van 1.250 uitgereikt aan de organisatie van de Marker IJsbruiloft, welke plaats zal vinden op zondagmiddag 15 september aanstaande. De overhandiging vond plaats op de Kerkbuurt op Marken.
 
Dit jaar is het honderd jaar geleden dat er een Marker IJsbruiloft werd opgevoerd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Om dat te vieren wordt er op zondagmiddag 15 september aanstaande een Marker IJsbruiloft georganiseerd op het terrein van IJsclub Marken nabij Wittewerf op Marken.
 
In traditionele Marker klederdracht mochten Vivienne Commandeur, Danny Boes en Pieter Commandeur een mooie sponsor oorkonde namens hun kantoor en Nh1816 overhandigen aan de organisatie van de IJsbruiloft. Trijntje Visser nam deze oorkonde in ontvangst als PR contact van het Marker Museum.
 
De Marker klederdracht is een prachtig stukje cultureel historisch erfgoed, waar Regio Verzekeringen Marken trots op is. Dit willen zij samen met de Marker bevolking tonen en in gedachten houden. Om die reden schonk Regio Verzekeringen Marken en partner in particuliere schadeverzekeringen, Nh1816, een mooie donatie aan de organisatie van dit spektakel.
 
Archief Marker IJsbruiloft

Bron: PepProductions, zondag 1 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina