naar Marker Nieuws indexpagina
Sabrina Schipper laat uw reiswensen uitkomen
 
Vanaf 1 september 2019 heeft Sabrina Schipper via Travel Counsellors de mogelijkheid om al uw reiswensen te laten verwezenlijken. Laat haar weten wat je reisplannen zijn en ze stuurt je geheel vrijblijvend een offerte toe.
 
Op een warme, zonnige dag van een lekker koel drankje genieten op een terras aan de boulevard, met op de achtergrond het geruis van aanspoelende golven op een uitgestrekt zandstrand. Dát is voor Sabrina vakantie. Ook kan zij enorm genieten van idyllische baaitjes, imposante bergen en schilderachtige dorpjes. Haar favoriete vakantieland is Spanje. Spanje voelt voor haar als thuis komen, maar er zijn meer plekken op de wereld die dit gevoel bij haar oproepen.
 
Herken je dit gevoel? Of ben je er naar op zoek? Haar passie is om mensen te helpen om díe bestemming te vinden. Zij vindt het heerlijk om zich helemaal te verdiepen in wat een land te bieden heeft en te onderzoeken of dat ook bij haar klanten past. Een reis door haar laten organiseren is kiezen voor een totaalbeleving. Zij heeft een zeer ruim assortiment aan basiselementen zoals vervoer, transfer en diverse soorten accommodatie, maar ook ‘extra’s’ als entreetickets, gebruik van gidsen, verzekeringen en huurauto’s. Alles tegen scherpe tarieven.
 
Sabrina is bereiken via:
Telefoon : 06-20386867
Email : Sabrina.Schipper@travelcounsellors.nl
 
Facebook
(Facebook Travel Counsellor Sabrina Schipper) (Website Travel Counsellor Sabrina Schipper) 
   
(Instagram Travel Counsellor Sabrina Schipper) (Linkedin Travel Counsellor Sabrina Schipper)

Bron: PepProductions, maandag 2 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina