naar Marker Nieuws indexpagina
Herbestrating parkeerterrein aan de achterzijde van Het Trefpunt
Start maandag 9 september; werkzaamheden duren twee weken
Uit de weginspecties is gebleken dat op delen van de parkeervakken aan de achterzijde van dorpshuis “Het Trefpunt” de stenen worden opgedrukt door de wortels van de aanwezige bomen. Dit geeft een onveilige situatie en daarom is er besloten om zo snel mogelijk actie te ondernemen.
 
Start werkzaamheden
In overleg met de beheerder van het dorpshuis, de heer Aris Uithuisje, is besloten om op maandag 9 september te starten met de werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Wagelaar B.V. en duren naar verwachting 2 weken. Naast de parkeervakken wordt ook het wandelpad vanaf het parkeerterrein aan de achterzijde naar de brug richting de Kerkbuurt herbestraat (het pad naast het voormalig kinderdagverblijf).
 
Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden zijn de overige parkeervakken gewoon te gebruiken. Wij doen er alles aan om de overlast van de werkzaamheden tot een minimum te beperken.
 
Vragen en contactgegevens
De werkzaamheden worden namens de Gemeente Waterland begeleid door de heer Johan Tol van de afdeling Openbare werken. Hij is bereikbaar per telefoon (0299) 658 655 of via de mail op j.tol@waterland.nl

Bron: Gemeente Waterland, vrijdag 6 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina