naar Marker Nieuws indexpagina
Rik Dooijeweerd onthult ´Foto van de Maand´ namens Kapsalon NeRo
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken
Na afloop van de bekerwedstrijd S.V. Marken - V.V. Monnickendam op zaterdag 7 september 2019 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd Jong Holland   S.V. Marken op zaterdag 18 mei 2019, is Kapsalon NeRo, gevestigd aan de Kerkbuurt op Marken. De onthulling werd verricht door de zoon van de eigenaar, Rik Dooijeweerd.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten,  maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen  sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: PepProductions, zaterdag 7 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina