naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken JO11-1 & MO11-1 spelen om Deen Cup
tegenstander is RKEDO op vrijdag 27 september in het Kras Stadion in Volendam
Vrijdag 27 september 2019, voorafgaand aan de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie FC Volendam - SC Cambuur, spelen twee jeugdteams van Sportvereniging Marken om de Deen Cup.
 
Om 18.00 uur spelen de JO11-1 en de MO11-1 van S.V. Marken tegen leeftijdsgenoten van RKEDO uit Avenhorn. De wedstrijden worden gespeeld in het Kras Stadion in Volendam.
 
Over de DEEN cup
De DEEN cup is een onderdeel van de Stichting DEEN Jeugdsponsoring, de stichting die ook de Sponsoractie organiseert in de Deen filialen.
 
De DEEN cup is opgezet, in samenwerking met Keuken Kampioen Divisie club FC Volendam, voor de JO-11-pupillen van voetbalclubs uit ons marktgebied. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Kras stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam. Voor de deelnemende teams een zeer spannende ervaring en de meeste spelertjes hebben van tevoren flinke zenuwen. Bij binnenkomst in een van de kleedkamers reageren ze meteen al vol bewondering over de grootte van de kleedkamer. En niet alleen de pupillen zijn enthousiast, ook de ouders schreeuwen op de tribune fanatiek naar hun kroost.
Bij de DEEN cup spelen de teams op halve veldjes, iedere ronde worden er twee wedstrijden gespeeld. Na de wedstrijd gaan de spelertjes op de foto met twee selectiespelers van FC Volendam. Vervolgens staat in de kleedkamer patat en frisdrank voor ze klaar. Daarna kunnen ze met familie en begeleiders nog de wedstrijd van FC Volendam bijwonen.

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 26 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina