naar Marker Nieuws indexpagina
Juliana Marken naar Juliana Beekbergen
 In kader van onderlinge uitwisseling tussen twee muziekverenigingen
In het kader van een onderlinge uitwisseling tussen twee muziekverenigingen bezoekt de Christelijke muziekvereniging 'Juliana' uit Marken op zaterdag 12 oktober Harmonie Orkest Prinses Juliana in Beekbergen (PJB). Beide orkesten geven om 16:00 uur een afsluitend namiddagconcert in de Hervormde Kerk Beekbergen, waarbij de entree vrij is.
 
In november 2017 bracht PJB als eerste een bezoek aan Marken, waarbij PJB door de leden van Marken werd rondgeleid door het dorp. Ditmaal is het de beurt aan PJB om de muzikanten uit Marken iets van Beekbergen te laten zien. Leden van beide orkesten brengen overdag een bezoek aan het Ford museum en papiermakerij de Ruitersmolen.
 
 Om 15:30 uur, voorafgaand aan het namiddagconcert, zal de malletband Juliana Marken een optreden buiten bij de Hervormde Kerk verzorgen. Zowel de malletband als het harmonieorkest van Marken zullen optreden in opvallende en traditionele Marker klederdracht. PJB staat onder leiding van Marten van der Wal. Arnold Span is de dirigent van Juliana Marken. Het namiddagconcert zal worden afgesloten met het gezamenlijk spelen van het nummer Yellow Mountains.
 
Voor meer informatie: www.harmonie-pjb.nl of op de Facebook-pagina van PJB.

Bron: Harmonie Orkest Prinses Juliana Beekbergen, maandag 30 september 2019

naar Marker Nieuws indexpagina