naar Marker Nieuws indexpagina
Zwemspektakel & Sportspektakel
maandag 21 & dinsdag 22 oktober
 
Zit jij in groep 3 t/m 8 en heb jij in de vakantie zin om te sporten? Kom dan deelnemen aan de activiteiten van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Meld je aan voor het Zwem- en Sportspektakel op maandag 21 en dinsdag 22 oktober!
 
Zwemspektakel
Ben je in bezit van minimaal een A-diploma en houd jij van zwemmen? Op maandag 21 oktober tussen 13:00 en 14:30 uur kan je deelnemen aan waterpolo, mat lopen, vlotvaren, materiaal opduiken en vrij zwemmen in het Sportfondsenbad in Monnickendam (Wilhelminalaan 54). De entree is 3,70 per kind (betalen aan de kassa).
 
Sportspektakel
Wil jij lekker in beweging zijn? Op dinsdag 22 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur is er genoeg te doen in sporthal t Spil in Monnickendam (Het Spil 12). Er zijn clincs van The Monks (basketbal) en En Cavant (schermen). Daarnaast zijn er veel meer sport en spelactiviteiten zoals: Panna KO, bootcamp, knotshockey en meer! De kosten zijn GRATIS. Wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Deze volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur en kan je bij aanvang doneren.
 
Meer info en aanmelden
Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Zwemspektakel Monnickendam en/of Sportspektakel Monnickendam om je aan te melden. Meer info? Neem contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.
 
Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen! Meer info? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of vraag het de intermediair Rosa Schouten, rschouten@teamsportservice.nl.
 

Bron: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, donderdag 10 oktober 2019

naar Marker Nieuws indexpagina