naar Marker Nieuws indexpagina
Kledingactie 'Mensen in Nood' 2019
zaterdag 12 oktober
 
Nog even een herinnering aan de kledingactie voor 'Mensen in Nood' op  zaterdag 12 oktober aanstaande.
 
Zoals gewoonlijk kunt u vanaf 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur een vrijwillig(st)er aan de deur verwachten om de spullen op te halen.
Wilt u dozen en plastic zakken goed sluiten en wanten, sokken en schoeisel met de veters  of een touwtje aan elkaar vastknopen in verband met bij elkaar blijven? In de grote sorteerberg raken dergelijke kleinere kledingstukken namelijk vaak zoek.
 
Wanneer er om 11.45 uur nog steeds niemand bij u langs is geweest, bent u per abuis overgeslagen, wilt u in dat geval zo snel mogelijk telefoonnummer 06-50 46 59 14 bellen of zelf de spullen even naar de vrachtwagen op het parkeerterrein  brengen? Deze vrachtwagen rijdt om 12.00 uur weg naar het nieuwe opslagcentrum in Leek.
 
Behalve de  mensen die al jaren heel trouw helpen, is ook nieuwe hulp van harte welkom!! Vooral mensen die langs de deuren spullen willen ophalen zouden we er graag nog bij hebben. Het kost u maar een uurtje, omdat de klus meestal in die tijd is geklaard en voor de chauffeurs is het heel fijn als ze voldoende lopers hebben om alles op te halen langs de deuren.
 
De afgelopen jaren hadden we een aantal jongeren uit het voortgezet onderwijs, die meehielpen in hun uren voor maatschappelijke stage.  Daar waren we heel blij mee en ook nu hebben zich al een aantal jongeren aangemeld die in verband met hun stage dit jaar van  de partij zullen zijn!!!  Hartstikke mooi!   Mocht je ook mee willen doen: van harte welkom!!
 
We hopen dus dat er weer veel vrijwilligers voor een uurtje de handen even uit de mouwen willen steken. Bovendien is het nog gezellig ook, want voor Ún na de ophaalactie staan de koffie en koek klaar in de 'Door Vriendschap Sterk' duivenkantine!!!
 
Wie meer wil weten over wat Mensen in Nood met Sams kledingactie allemaal doet, kan terecht op
 www.samskledingactie.nl 
 
Graag tot zaterdag 12 oktober aanstaande.
                                                                                                     Nelie Springer-Zeeman
                                                                                                     Eef Visser
 
 Foto's van de inzameling op zaterdag 10 november 2018 

Bron: Eef Visser, donderdag 10 oktober 2019

naar Marker Nieuws indexpagina