naar Marker Nieuws indexpagina
Mitchell Springer bedankt sponsoren
Hij fietste in oktober 2019 de 'Africa Classic' in Tanzania voor het goede doel
 
Sponsoren bedankt!!
 
Van zaterdag 12 tot en met zaterdag 19 oktober 2019 heeft Mitchell Springer de Africa Classic gefietst in Tanzania voor het goede doel Amref Flying Doctors om een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika.

Tijdens de start(jeugd)dienst op zondag 22 september is er in de Patmoskerk gecollecteerd voor Amref Flying Docters.
Hieronder het bedankje van Mitchell:
 
Vorige maand heb ik de Africa Classic gefietst voor het goede doel Amref Flying Doctors, om een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika, 400 kilometer in 6 dagen. Ik wil jullie allen bedanken voor de donaties! Het was een waanzinnig gave week in Tanzania/Kenia en we hebben in totaal met de 38 fietsers ruim 200.000,- euro opgehaald. Te gek!
 
Amref Flying Doctors werkt aan een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede. Amref is de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie en gaat uit van de kracht van de Afrikaanse bevolking zelf. Ze leiden zorgverleners in Afrika op, bieden basiszorg en geven voorlichting. Ook praten ze met Afrikaanse overheden, want ze willen dat verbeteringen in de gezondheidszorg blijvend zijn.
 

Bron: Protestants Marken, woensdag 6 november 2019

naar Marker Nieuws indexpagina