naar Marker Nieuws indexpagina
Concert leerlingenorkesten uit Marken & Krommenie
zaterdag 30 november in de Patmoskerk, aanvang 15.00 uur, gratis entree
 
Het leerlingenorkest van de Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ heeft het afgelopen jaar weer een wisseling in bezetting gehad. Dat betekent, veel repeteren, weer bouwen aan een goed en stevig muzikaal fundament en groeien naar een mooi muzikaal niveau als voorwerk voor het mee kunnen spelen in het Groot Orkest. Onder leiding van Sascha Ewouds heeft het leerlingenorkest al flinke stappen gemaakt.
 
Zaterdag, 30 november aanstaande, speelt het Leerlingenorkest in de Patmoskerk, samen met het jeugdorkest van ‘Onderling Genoegen’ uit Krommenie. Beide orkesten zullen optreden met ieder een eigen repertoire én een gezamenlijk stuk.
 
‘Juliana’ en ‘Onderling Genoegen’ nodigen een ieder uit om vanaf half drie langs te komen en de muzikale middag te beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, om daarna te genieten van leuke en gevarieerde muziek. De entree is gratis, koffie of thee voor een euro om onze onkosten te drukken.
 
Optreden voor groot publiek is voor de leerlingen is helemaal geweldig! Het concert is van 15.00 tot 16.00 uur in de Patmoskerk. Iedereen is vanaf 14.30 uur welkom in de hal van de Patmoskerk. Laat je verrassen, op meerdere fronten!
 

Bron: Judith van Altena, dinsdag 26 november 2019

naar Marker Nieuws indexpagina