naar Marker Nieuws indexpagina
Jaco Zeeman onthult ´Foto van de Maand´ namens Taverne De Visscher
Foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken
Na afloop van de competitiewedstrijd S.V. Marken - Aalsmeer op zaterdag 14 december 2019 is een nieuwe ‘Foto van de Maand’ onthuld.
 
Sponsor van deze foto, gemaakt tijdens de competitiewedstrijd S.V. Marken - Zandvoort op zaterdag 9 november 2019, is Taverne De Visscher, gevestigd aan de Havenbuurt op Marken. De onthulling werd verricht door 'vaste klant' Jaco Zeeman.
 
De huisfotograaf van Sportvereniging Marken, Jan Pieter Schouten,  maakt van (bijna) iedere wedstrijd van het vlaggenschip van Marken prachtige actiefoto’s. Eén van deze foto’s wordt uitgeroepen tot 'Foto van de Maand' en gesponsord door een sponsor of  groep van personen die graag deze rubriek willen  sponsoren.
 
De foto draagt tevens bij aan een stukje versiering in kantine ‘Nooitgedacht’ van S.V. Marken en natuurlijk voor de sponsor een stukje promotie en naamsbekendheid. Naast verfraaiing van de kantine en naamsbekendheid voor de sponsor: voor de spelers van het eerste een mooie gelegenheid om zichzelf, sportief gezien, van hun beste kant te laten zien.

Bron: Sportvereniging Marken, zaterdag 14 december 2019

naar Marker Nieuws indexpagina