naar Marker Nieuws indexpagina
Uitslag Koppelklaverjassen Trefpunt 2019
zaterdag 28 december in dorpshuis het Trefpunt
De winnaars : Keu & Vlook
 
In een gezellige hal van dorpshuis Het Trefpunt werd op zaterdag 28 december jongstleden wederom het koppelklaverjastoernooi gehouden. Er waren net als vorig jaar 24 koppels die er veel zin in hadden.
 
De bar was vanouds weer het domein van Jaap Zeeman, samen met twee stagiairs en Geertje Boes was de regelvrouw van de lootjes en het Rad. Tussen de rondes had zij het heel druk want er was een ‘run’ op de lootjes mede door de mooie prijzen. (Met dank aan de (horeca)sponsors van Marken). Er was ook hilariteit, want een van de sponsors won 2x zijn eigen gedoneerde prijs!!
 
Dan het kaarten
Opmerkelijk is de hoogste score een totaal van 2.300 en de laagste score kwam uit op 894. Als laatste eindigde een tweetal bridgers, zo zie maar weer: klaverjassen is toch een heel ander kaartspelletje!!
 
  En dan de einduitslag?
Vier en Vijf respectievelijk Paul & Dirk Pieter en Dirk Zeeman & Klaas de Waart.
Koppel nummer 2: Sander & Christiaan en nummer 3 waren Piet Visser & Piet de Waart.
En, Eindelijk, na 25 jaar regelen, praten, rekenen en nieuwe regeltjes erbij doen, is het de organisatoren eindelijk gelukt om op de EERSTE plaats te eindigen. Was wel een beetje lastig om jezelf te feliciteren maar even zo goed:
Ontzettend Gefeliciteerd Vlook & Keu !
 
De volgende editie van het Koppelklaverjassen is op zondag 27 december 2020 om 14.00 uur.
 
Sander & Christiaan
Piet Visser & Piet de Waart
 Uitslag Koppelklaverjassen 2019 

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, maandag 13 januari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina