naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken MO11-1 speelt om Deen Cup tegen FC Purmerend
vrijdag 17 januari 2020 in het Kras Stadion in Volendam
Vrijdag 17 januari 2020, voorafgaand aan de wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie FC Volendam - Jong PSV, speelt een jeugdteam van Sportvereniging Marken om de Deen Cup.
 
Om 18.00 uur speelt de MO11-1 van S.V. Marken tegen leeftijdsgenoten van FC Purerend. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kras Stadion in Volendam. Tevens vormen de dames een spelersescorte voor de wedstrijd FC Volendam - Jong PSV.
 
Over de DEEN cup
De DEEN cup is een onderdeel van de Stichting DEEN Jeugdsponsoring, de stichting die ook de Sponsoractie organiseert in de Deen filialen.
 
De DEEN cup is opgezet, in samenwerking met Keuken Kampioen Divisie club FC Volendam, voor de JO-11-pupillen van voetbalclubs uit ons marktgebied. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Kras stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Volendam. Voor de deelnemende teams een zeer spannende ervaring en de meeste spelertjes hebben van tevoren flinke zenuwen. Bij binnenkomst in een van de kleedkamers reageren ze meteen al vol bewondering over de grootte van de kleedkamer. En niet alleen de pupillen zijn enthousiast, ook de ouders schreeuwen op de tribune fanatiek naar hun kroost.
Bij de DEEN cup spelen de teams op halve veldjes, iedere ronde worden er twee wedstrijden gespeeld. Na de wedstrijd gaan de spelertjes op de foto met twee selectiespelers van FC Volendam. Vervolgens staat in de kleedkamer patat en frisdrank voor ze klaar. Daarna kunnen ze met familie en begeleiders nog de wedstrijd van FC Volendam bijwonen.
Jong

Bron: Deen Cup, woensdag 15 januari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina