naar Marker Nieuws indexpagina
Bewoners 'Voor Anker' hebben gereserveerde parkeerplekken
Nieuwsbrief seniorencomplex 'Voor Anker'
Op deze parkeerplaatsen mogen alleen bewoners van seniorencomplex 'Voor Anker' hun auto parkeren
 
Geachte mede Markers en buurtgenoten,
 
Hoewel het nieuwe jaar al weer een paar weken op gang is en de meeste goede voornemens weer niet gelukt zijn, willen wij  u toch nog even op een idee brengen voor een nieuw voornemen.
 
Welke dan?
 MAAK VAN UW (PARKEER) probleem geen (PARKEER) probleem van iemand anders.!!!!!! Hoewel er voor de bewoners van Voor Anker voldoende plaats is op de bij het complex behorende parkeerplaatsen. komt het regelmatig voor dat er geen plaats is voor auto’s van bewoners.
 
Dit kan natuurlijk niet zo zijn!! Deze parkeerterreinen zijn geen openbaar gebied maar zijn eigendom van wooncorporatie Woonzorg. Dit staat ook al jaren duidelijk aangegeven wanneer u de parkeerplaatsen op rijdt.
 
Na overleg tussen Woonzorg en de bewonerscommissie (die opkomt voor de belangen van de bewoners) heeft Woonzorg ons probleem in gezien en gaat daar treffende maatregelen tegen nemen.
 
Wat zijn die maatregelen?
Een aantal weken geleden zijn al borden geplaatst waarop aan gegeven wordt dat er een wegsleep regeling van kracht is. De volgende stap is dat bij elke parkeerplaats een bord gereserveerd komt. Het aantal gereserveerde plaatsen komt overeen met het aantal auto bezitters op ons complex.
 
De plaatsen die niet nodig zijn voor bewoners zijn vrij om te parkeren. Dus hier zou kunnen gelden “wie eerst komt ,wie eerst maalt”. Maar niet voor langere periodes zoals weekends en straks weer vakantie periodes.
 
Om het nog even kort en bondig samen te vatten: niet parkeren op plaatsen waar een bordje “P-GERESERVEERD” staat en als u bij ons een nachtje over staat niet langer!!!
 
Woonzorg heeft voor deze problematiek de juridische aspecten onderzocht en is daarvoor ook in contact geweest met Handhaving. Wij hopen en gaan er ook van uit dat we ons samen gaan houden aan deze nieuwe spelregels en dat verdere onaangename en dure vervolgstappen niet nodig zullen zijn. 
 
Bewonerscommissie “Voor Anker”
 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 23 januari 2020

Bron: Bewonerscommissie Voor Anker, woensdag 22 januari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina