naar Marker Nieuws indexpagina
Wie helpt mee om de woning van Ludo te ontruimen?
zaterdag 14 maart 2020
 
Beste mede-inwoners van Marken,
 
Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft er in de nacht van zaterdag op zondag, afgelopen weekend, brand gewoed in de woning van Ludo Timmermans aan de Hoogkamplaan 25.
 
Ludo moet tijdelijk gehuisvest worden en daar wordt vanuit de gemeente op dit moment hard aan gewerkt. Belangrijk nieuws is dat Ludo op redelijk korte termijn weer kan terugkeren in zijn woning. Maar voordat Woonzorg de herstelwerkzaamheden kan beginnen, moet zijn woning dan zo snel mogelijk worden ontruimd. Hiervoor is Ludo zelf verantwoordelijk en om een aantal redenen is het voor hem moeilijk om dat zelf te regelen.
 
Toen dacht ik: waarom niet op de Marker wijze? Gewoon er voor elkaar zijn en ff de schouders eronder. Hierbij dan ook mijn verzoek: zijn er een aantal mensen bereid om komende zaterdag 14 maart een paar uur de handen uit de mouwen te steken om de woning van Ludo leeg te halen?
 
Je kunt je bij mij aanmelden: henk.vanberkum@outlook.com of 06-24120779. Ik neem dan aanstaande vrijdag contact met je op om verdere afspraken te maken.
 
Hartelijke groet,
Henk van Berkum
 

Bron: Henk van Berkum, dinsdag 10 maart 2020

naar Marker Nieuws indexpagina