naar Marker Nieuws indexpagina
Dorpshuis Het Trefpunt sluit deuren tot 6 april 2020
Maatregelen rond inperking van coronabesmettingsgevaar
 
In lijn met de vandaag door het Kabinet aangekondigde aanscherping van maatregelen rond inperking van coronabesmettingsgevaar, is het noodzakelijk dat Dorpshuis 'Het Trefpunt' ook de deuren sluit. Sociale onthouding is ook op Marken noodzakelijk geworden en het dorpshuis werkt hieraan mee.
 
Dorpshuis het Trefpunt sluit zondag 15 maart 2020 vanaf 18.00 uur het gebouw, in elk geval tot maandag 6 april 2020.
 
Dat betekent onder andere dat er tot maandag 6 april aanstaande geen cursussen meer worden gegeven. Mogelijk kunnen de lessen op een latere datum worden ingehaald. Zodra daarover meer inzicht is, zal het bestuur u hiervan op de hoogte stellen.
 
Ook de Fitness zal -voorlopig- tot maandag 6 april aanstaande sluiten. U kunt daar dus niet meer sporten.
 
Voor de bij ons gevestigde verenigingen 't Voetlicht, Juliana en Mannenkoor betekent het sluiten van het Trefpunt dus ook dat er geen repetities of verenigingsavonden meer mogelijk zijn, voorlopig tot maandag 6 april. 
 
Een afspraak of bezoek aan de Fysiotherapeut / diŰtist etc. blijft gewoon mogelijk totdat u daar via de therapeut zelf anders over wordt ge´nformeerd.
 
Zodra weer meer informatie bekend is zullen we u weer op de hoogte houden. We hopen op ieders begrip en wensen ieder op zijn eigen manier wijsheid en sterkte in deze bijzondere situatie.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur
 
 
www.TrefpuntMarken.nl info@TrefpuntMarken.nl Facebook dorpshuis Het Trefpunt

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, zondag 15 maart 2020

naar Marker Nieuws indexpagina