naar Marker Nieuws indexpagina
Startersloket, coronaplatform voor ondernemers
 
Gemeenten regio Waterland bundelen krachten; centrale plek voor actuele informatie voor ondernemers over de regelingen en informatie naar aanleiding van het Coronavirus.
 
Gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend, Oostzaan, Waterland, Wormerland en Stichting Startersloket hebben de handen ineen geslagen om ondernemers in deze onzekere tijden op een centrale plek van actuele informatie te voorzien. Wij begrijpen dat veel ondernemers met vragen zitten.
 
Per direct heeft de regio Waterland voor haar inwoners een aparte informatiepagina voor ondernemers gelanceerd op de website van het Startersloket. Via het Coronadossier op elke gemeentelijke pagina kunnen ondernemers zien welke regelingen de overheid aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up-to-date blijft, zolang we met het Coronavirus kampen.
 
Gemeente Waterland: waterland.startersloket.nl/kennisbank/dossier-coronavirus
 
Startersloket online lancering vervroegd
De lancering van het Startersloket met de bijbehorende website stond voor medio mei  gepland. Vanwege de actuele situatie rondom het Coronavirus hebben wij besloten om het platform vervroegd voor iedereen toegankelijk te maken zodat ondernemers op een centrale plaats informatie kunnen vinden.
 
Het Startersloket is een initiatief van de Stichting Startersloket en de gemeenten in regio Waterland om (startende) ondernemers in onze regio te helpen. We willen de startende ondernemer een kansrijke uitgangspositie te bieden. Bij het Startersloket kunnen ze terecht voor onafhankelijk advies en een deskundig klankbord. Naast de vele nuttige kennisartikelen ken men er 24/7 terecht voor verschillende rekentools, interessante downloads, actualiteiten en regio-informatie. Tevens staan er tijdens kantooruren ervaren ondernemersadviseurs klaar om via chat of telefoon  alle ondernemersvragen te beantwoorden.
 
Startersevenement en contact
De officiŽle feestelijke lancering van het Startersloket en het Startersevenement voor (startende)ondernemers in onze regio worden naar een later moment verplaatst . Hierover informeren wij u zodra er meer bekend is.
 
Voor meer informatie over het Startersloket kunt u contact opnemen met Joeri Goede, van Stichting Startersloket, via info@startersloket.nl  of telefoonnummer 06-44962541.
 

Bron: Gemeente Waterland, zaterdag 21 maart 2020

naar Marker Nieuws indexpagina