naar Marker Nieuws indexpagina
Sportvereniging Marken herstart jeugd trainingen
Vanaf maandag 4 mei 2020 worden deze hervat
Vanaf woensdag 29 april 2020 mogen kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen, dus ook niet-leden van  Sportvereniging Marken.
 
Sportvereniging Marken is voornemens om de trainingen vanaf maandag 4 mei aanstaande weer gedeeltelijk op te starten. Er zijn zes teams die hieraan deelnemen met in totaal 67 kinderen. De teams trainen één keer per week.
 
Het trainingschema ziet er vanaf maandag 4 mei als volgt uit:
 
*) In het team van de MO 11 zitten drie meiden die apart van de groep training krijgen, waar wel rekening moet worden gehouden met de 1,5 meter regel.
 
     
 
Gedurende de training is de kantine gesloten en kan er ook geen gebruik gemaakt worden van het toilet. De trainers zorgen dat ze ruim op tijd op de sportlocatie aanwezig zijn, om de training klaar te zetten. De kinderen verzamelen zich tien minuten voor aanvang op het beun voor de kantine bij één van de trainers. Ouders mogen hier niet bij blijven. De trainer neemt de kinderen mee het veld op. In verband met onderhoud van het B-veld en 'het Meertje' worden de trainingen uitsluitend gegeven op het A-veld.
 
                         
Sportvereniging Marken gaat weer beginnen bij de jeugd onder de volgende voorwaarden:
 
1.) S.V. Marken heeft besloten om vanaf maandag 4 mei 2020 de jeugdtrainingen weer te hervatten;
2.) De deelnemende teams zullen vanaf deze datum één keer per week gaan trainen;
3.) Om te garanderen dat er geen vermenging kan plaatsvinden hanteren we diverse uitgangspunten waar een ieder zich aan dient te houden;
4.) Ook bieden wij de mogelijkheid aan kinderen die
geen lid zijn van S.V. Marken om deel te nemen aan de training. Hiervoor kan je contact opnemen met het bestuur via protocol bestuur@svmarken.nl.
5.) De instructies voor de trainers, de ouders en de kinderen zijn terug te vinden op protocol.
6.) We zijn in ieder geval blij dat we weer mogen starten en hopen dat een ieder zich aan de regels zal houden, zodat we dit voorlopig ook kunnen blijven volhouden!

Bestuur Sportvereniging Marken
 
                     

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 30 april 2020

naar Marker Nieuws indexpagina