naar Marker Nieuws indexpagina
Kelly Zeeman verlengt contract Ajax Vrouwen met twee jaar
Ajax verlengt contracten van vier speelsters
Vier speelsters bij de Ajax Vrouwen hebben hun contract verlengd. Marthe Munsterman en Kelly Zeeman zetten hun handtekening onder een overeenkomst voor nog eens 2 jaar. Vanity Lewerissa en Lize Kop voegen in elk geval nog een jaar toe aan hun verblijf in Amsterdam.
 
Lewerissa kwam in mei 2018 over van PSV. Inmiddels speelde ze al 49 duels voor de Ajax Vrouwen en scoorde in totaal 20 doelpunten.
 
Keepster Kop kwam in 2017 definitief over van het CTO-team Amsterdam, een voetbalteam voor grote talenten. Zij stond ondertussen 59 duels onder de lat bij de Ajax Vrouwen.
 
Munsterman stapte in 2018 over van Everton naar Ajax. Daarvoor speelde ze lange tijd bij FC Twente en nu heeft ze ook alweer 39 duels in het Ajax-shirt achter haar naam. Daarin was ze 1 keer trefzeker.

Ervaring
Zeeman is in dit rijtje verlengingen de routinier. De Noord-Hollandse stond al bij 147 Ajax-duels opgesteld en wist 22 doelpunten te maken. Zeeman maakte in 2013 de overstap van Telstar naar de Ajax Vrouwen en groeide uit tot vaste waarde.
 
Kelly heeft haar contract verlengd tot en met 30 juni 2022. Helaas zonder officieel tekenmoment, vanwege de huidige situatie.
                   

Bron: Ajax Vrouwen, dinsdag 2 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina