naar Marker Nieuws indexpagina
Beweegtasjes voor 60-plussers groot succes!
 
In de gemeente Waterland zijn de afgelopen week driehonderd beweegtasjes voor thuis uitgedeeld aan 60-plussers. Dit was een initiatief van Fysiogroep Waterland, Zorg voor Waterland, RSWP (WonenPlus), SCC De Bolder en Team Sportservice. De beweegtasjes zijn enorm enthousiast ontvangen!
 
Fitheidstest & Beweegmarkt
De jaarlijkse Fitheidstest & Beweegmarkt voor 60-plussers kon dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. Als alternatief hadden de eerdergenoemde partijen beweegtasjes voor thuis samengesteld. Zo kunnen de mensen thuis toch in beweging blijven, want juist in deze tijd is de fitheid belangrijker dan ooit!
 
Divers aanbod
Alle driehonderd beschikbare beweegtasjes waren binnen 4 weken gereserveerd. De inhoud van het beweegtasje bestond onder andere uit een dynaband, leskaarten met oefeningen voor thuis, een kookboekje met gezonde recepten en tegoedbonnen voor diverse beweegactiviteiten.
 
Positief ontvangen
De beweegtasjes werden enthousiast ontvangen, zo blijkt ook uit de reacties na afloop. “Het is een bijzonder initiatief voor de 60+ van de gemeente Waterland, geweldig.” en “Heel hartelijk dank voor het beweegtasje! Ja hier hebben we wat aan!” waren twee van de vele leuke reacties.
 
Sponsoren bedankt!
Namens de organisatie worden de sponsoren enorm bedankt! De beweegtasjes werden mede mogelijk gemaakt door:
 
Fysiogroep Waterland
Fitstudio Waterland
De Zorgcirkel
Deen Monnickendam
Evean
Fysiotherapie Ooster Ee
Buurtzorg
Tai Chi Well
RSWP (WonenPlus)
Doe Het Zelf Centrum De Jong B.V.
SCC De Bolder
Diëtistenpraktijk Suus
Team Sportservice
Rabobank Waterland & Omstreken
Vispaleis Klein Volendam
Autobedrijf Boom
 
We hopen alle 60-plussers volgend jaar te zien bij de Fitheidstest & Beweegmarkt!
 

Bron: Team Sportservice, vrijdag 12 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina