naar Marker Nieuws indexpagina
Deen Sponsor Actie 2020
Verenigingen kunnen inschrijven t/m woensdag 8 juli 2020
Schrijf je vereniging nu in!
Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen. Door de Corona crisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen.
 
Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij duizenden euro’s ten goede komen aan de (sport)verenigingen in onze regio. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus tot en met zaterdag 5 september.
 
Tijdens de Sponsor Actie worden er munten gespaard voor de vereniging. Voor promotionele activiteiten vanuit verenigingen volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Elke deelnemende vereniging ontvangt daarom een digitaal pakket promotiemiddelen om zoveel mogelijk mensen mee te laten sparen voor sponsormunten.
 
Je kunt de vereniging inschrijven voor deelname tot en met woensdag 8 juli 2020. Een speciaal geformeerde selectiecommissie beoordeelt de aanmeldingen en besluit wie de deelnemers van 2020 worden. Alle ingeschreven verenigingen ontvangen uiterlijk eind juli bericht of zij zijn toegewezen of afgewezen als deelnemer van de actie én aan welke winkel zij gekoppeld zijn.
 
Let bij aanmelding goed op of al de gegevens juist worden ingevoerd, zoals de contactpersoon tijdens de actie én het IBAN. Zo help je DEEN én de vereniging aan een goed verloop van deze actie!
 
 Inschrijven Sponsor Actie 2020 
 

Bron: Deen Supermarkten, dinsdag 30 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina