naar Marker Nieuws indexpagina
Drie docenten en directeur nemen afscheid van Rietlandenschool
V.l.n.r. Walter Maas, Aaltje Maas, Eeftje Zondervan en Jasmijn Karsten
 
Vrijdag hebben juf Aaltje Maas, meester Walter Maas, juf Eeftje Zondervan en directeur Jasmijn Karsten afscheid genomen van het team van de Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken. De drie docenten zijn met vervroegd pensioen gegaan.
 
Aaltje heeft 41 jaar lesgegeven op de basisschool aan de Buurterstraat, haar echtgenoot, meester Walter, heeft 42 jaar in het onderwijs gezeten, waarvan de laatste 13 jaar op Marken en Eefje 23 jaar. Jasmijn was met 2,5 jaar als directeur wat korter aan de school op Marken verbonden.
 
Dinsdag 30 juni hebben de kinderen al afscheid genomen van het kwartet in de gemeenschapsruimte. Het viertal zat op het podium en per klas kwamen de leerlingen een optreden verzorgen. Dit was een gedichtje van groep 1/2, een lied van groep 3/4 en 6, een gedicht/tekst van groep 5 en een filmpje van groep 7/8.
 
De ouders van de leerlingen hebben op een canvas schilderij afgelopen week lieve boodschappen geschreven, welke bij de poort van het schoolplein was opgehangen.
 
Met dank aan Jasmijn Karsten

Bron: PepProductions, zaterdag 4 juli 2020

naar Marker Nieuws indexpagina