naar Marker Nieuws indexpagina
Muzikaal bedankje van Juliana aan inwoners van Marken
Trijntje Vlasbloem-de Waart (links) en Geertje Zeeman-Teerhuis
De Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ op Marken bracht afgelopen zaterdag een muzikaal bedankje aan de inwoners van Marken. De reden was dat vele personen de jaarlijkse donateursbijdrage weer hebben overgemaakt en de vele donaties (€ 1.647,14) aan het prins Bernhard Cultuurfonds, welke dit jaar voor 100% ten gunste kwamen aan de Marker muziekvereniging. De geldelijke bijdragen zorgen er mede voor dat er muziek kan blijven worden gemaakt op het Noord-Hollandse schiereiland.
 
Op vele plekken in het dorp waren muzikanten aan het spelen. Op één plek in het bijzonder, het seniorencomplex ‘Voor Anker’, daar woont de ‘Donateur van het Jaar’. Tijdens het jaarlijkse donateursconcert, wat dit jaar door de coronatijd niet door kon gaan, wordt dit altijd bekendgemaakt.
 
‘Juliana’ wilde dit in coronatijd niet voorbij laten gaan. Dit jaar was Geertje Zeeman-Teerhuis, wonende aan de Hoogkamplaan 75, de gelukkige. Mevrouw Zeeman-Teerhuis kreeg een mooi bos bloemen en een ‘Juliana’ goodie pakket overhandigd, op RIVM afstand, van penningmeester Trijntje Vlasbloem-de Waart.

Bron: PepProductions, zaterdag 4 juli 2020

naar Marker Nieuws indexpagina