Verslag S.V. Marken JO19-1 tegen S.V. Fortuna Wormerveer JO19-2
Seizoen 2022-2023, zaterdag 15 april 2023, uitslag 1-3
De selectie van de JO19-1 van Sportvereniging Marken, met links trainer Jeff Apau en rechts teammanager Eddy Schipper
JO19-1
Vandaag stond Fortuna Wormerveer op het programma. Om 14:30 uur werd er op een winderig sportpark 'Nooitgedacht' afgetrapt.

Na een kwartier voetballen kwamen de gasten op voorsprong, na een ongelukkig moment in de defensie van Marken. Vijf minuten later lag de bal alweer in het andere doel, door een mooie aanval van de thuisploeg. Helaas kreeg Marken geen grip op de wedstrijd en werd het op slag van rust 1-2.

De Markers kwamen scherp uit de kleedkamer, maar het was niet genoeg. Na 65 minuten voetballen werd het 1-3, wat tevens ook de einduitslag werd. Echter werden er nog twee discutabele gele kaarten toegekend aan de thuisploeg, wat ook niet hielp.

Volgende week is Odin 59 aan de beurt. We gaan met opgeheven hoofd en rechte schouders door naar de volgende!!