naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Karakteristieken & Foto's : SC Buitenveldert - S.V. Marken
Seizoen 2023-2024, zaterdag 4 mei 2024, uitslag 2-1 (2-0)
Marken is er vandaag niet in geslaagd om de eerste van de vier “finales” in winst om te zetten. Bij Marken ontbraken Luke de Waart en Arno Boes bij de wedstrijd selectie.

Halverwege het eerste bedrijf kwam Marken op een 1-0 achterstand. Een kleine tien minuten voor de thee werd de 2-0 aangetekend. In de thuiswedstrijd was dat precies andersom en ging Marken met een voorsprong aan de thee en werd er uiteindelijk 2-2 gespeeld, pas in de 90ste minuut gelijk.

Na de pauze bleven Tijs Klaver en Job Pereboom achter in de kleedkamer en werden vervangen door Stijn Visser en Ricardo Zeeman. Bram Schipper, Liam de Wit en Bart Schipper kregen nog een aantal speelminuten in de slotfase. In de 86ste minuut werd de aansluitingsgoal, 2-1, gescoord door Dominic Zeeman maar verder kwam Marken niet. Wel nog drie gele kaarten voor diverse spelers zonder gevolgen. Ook Ouderkerk had verloren, met 1-0, en liep dus niet verder uit. Purmerend was vrij vandaag. Zie de stand op de ranglijst.

Volgende week de streek derby thuis tegen SDOB, ook vandaag verloren.