naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt juli 2024

 

 

 

 

  We zijn trots en dankbaar te kunnen melden dat Jaap Visser zijn rol als bestuurslid Evenementen niet langer op ad interim basis, maar permanent zal vervullen. In samenwerking met onze Werkgroep Evenementen Commissie (WEC) is de evenementenkalender dan ook rijkelijk gevuld. Graag tot ziens!
 
Zaterdag 16 november 2024: The Cats Aglow > Kaartverkoop gestart
Ben jij fan van The Cats? Dan wil je hier bij zijn! Op zaterdag 16 november komt de zeven-koppige formatie van The Cats Aglow Tribute naar Het Trefpunt. Deze doorgewinterde muzikanten nemen je terug naar de hoogtijdagen van The Cats. Met liefde en vakmanschap worden de grootste hits van deze van oorsprong Volendammer popgroep naar ons podium gebracht.
 
Naast de grootste hits van succesalbum ‘One Way Wind’ hoor je deze avond ook uitvoeringen van al die andere hits waarmee de originele band destijds Volendam definitief op de kaart zette. Waaronder ‘Lea’, ‘Why’, ‘Magical Mystery Morning’, ‘Where Have I Been Wrong’, ‘Let’s Dance’, ‘Vaya Con Dios’, ‘Sailing Home’ en ‘The Jukebox’.
De online kaartverkoop is gestart, dus scan de QR code of klik op de QR code bestel je kaarten.
 
Vrijdag 19 juli 2024: Mexicaanse zomerborrel
Let's get Mexicana! Het wordt weer tijd voor onze jaarlijkse zomerborrel om samen de zomervakantie in te luiden. Dit jaar met als thema: Mexico!
 
Ramon Pereboom en PC Schipper verzorgen de muziek in de foyer en voor de kinderen verzorgt DJ Mario een kinderdisco in de biljartzaal. Naast muziek en bijpassende versiering, serveren we verschillende zomerse drankjes.
 
Kom dus gezellig vrijdag 19 juli aanstaande vanaf 18.30 uur naar Het Trefpunt. Entree is gratis en betalen kan met onze munten. Neem je vrienden, kinderen, familie en buren mee, dan maken we er weer een gezellige avond van.
 
Graag tot de 19e!
 

 

 

 

 

 
 Bovenstaande als compleet inlegvel in pdf 
www.TrefpuntMarken.nl
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 11 juli 2024

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 11 juli 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina