naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Winnaars Kapsalon NeRo mix tennis toernooi 2024
Mix Toernooi
Van maandag 1 juli tot en met zondag 7 juli 2024 werd het Kapsalon NeRo Mix Toernooi gespeeld op het tenniscomplex aan de Zuiderzeeweg op Marken. Het tennistoernooi vond voor de elfde keer plaats. Met twaalf deelnemende koppels en maar liefst 27 leden & vrienden van de tennis die meededen aan de gezellige barbecue was het een zeer geslaagd toernooi.

Ondanks de barre weersomstandigheden, op met name de zaterdag, zijn er weer mooie wedstrijden gespeeld. Op zondagmiddag werd uiteindelijk de finale gespeeld door Ingrid Commandeur & Sebastiaan Peereboom tegen Ramona Boes & Jesper Visser.

Uiteindelijk wisten Ramona & Jesper, en niet voor de eerste keer, te overwinnen! Zij zijn de kampioenen van het Kapsalon NeRo Mixtoernooi 2024. Gefeliciteerd!

We willen alle deelnemers bedanken voor een gezellige en sportieve week en we zien jullie graag weer bij het volgende toernooi! Tot slot willen we onze trouwe sponsor, Kapsalon NeRo, bedanken voor alweer het elfde jaar dat zij dit toernooi mogelijk maken en de prachtige prijzen die zij verzorgen voor - niet alleen de finalisten - maar voor alle deelnemers!