naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Update werkzaamheden Dijkversterking Marken

en

Aanbrengen 2e zandlaag – Overgang naar de Westkade
De werkzaamheden voor het aanbrengen van de tweede zandlaag aan de Zuidkade zijn succesvol afgerond. We hebben het dijkvak bij de Rozewerf nog overgeslagen en komen daarvoor terug. Maandag 14 oktober verhuizen we naar de Westkade. We beginnen bij de Bukdijk en werken vanaf daar geleidelijk naar beneden richting de haven om uiteindelijk te eindigen bij de N518.
 
Plaatsing damwand bij Rozewerf
Bij de Rozewerf hebben we tijdens het plaatsen van de damwand enige vertraging opgelopen. Dit kwam deels door de weersomstandigheden en deels door enkele uitdagingen in de ondergrond. Naar verwachting ronden we de werkzaamheden aan de damwand komende week af.
 
Vervanging steigers in het havengebied
Maandag 14 oktober starten we ook met het vervangen van de steigers in het havengebied. Zowel de Rijksloopsteiger als de steiger naar het Middeneiland worden vernieuwd en vervangen door splinternieuwe steigers.
 
Wij blijven u regelmatig informeren over de voortgang en de eventuele gevolgen voor de toegankelijkheid van het havengebied.
 
 
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com

en

 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
 
Bron: Combinatie Hof op Marken, maandag 14 oktober 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina