naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Nieuws van dorpshuis Het Trefpunt oktober 2024

 

 

 

 

Geslaagde Pubquiz
Aan de meer dan 65 Pubquizdeelnemers van afgelopen zaterdag – bedankt voor jullie komst en gezelligheid! Ook de heren van quizbestellen.nl  en de vrijwillige toppers van onze Werkgroep Evenementen Commissie bedanken we voor het mogelijk maken van deze geslaagde avond.

Een kijkje in onze evenementenkalender
In Het Trefpunt is altijd iets te doen en aanstaande zondag belooft een éxtra bijzondere middag te worden. In Live Café Het Trefpunt verwelkomen we dan maar liefst twee bands, namelijk: FourS & de Trixies! De entreeheffing komt de bands direct ten goede. We betalen met munten die gepind kunnen worden en de deuren gaan om 16.00 uur open. Graag tot dan!
 
Fitness Marken updates
Inmiddels heeft Arjen van der Vis afscheid genomen als fitness instructeur bij Fitness Marken. We bedanken hem voor zijn jarenlange inzet, zullen hem missen en wensen hem alle goeds met zijn nieuwe avontuur in het buitenland.

Dankbaar en blij zijn we dat Sabrina van der Vis bereid is de uren van Arjen op zondag over te nemen: tussen 10.00 en 12.00 uur begeleid fitness faciliteren en tussen 19.00 en 22.00 uur aanwezig zijn voor onze vrij fitnessers.

Ander nieuws is dat Fysiogroep Waterland vanaf 1 november 2024 begeleid fitness zal faciliteren op dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 9.30 uur. Dat deze gecertificeerde instructeurs professionele fysiotherapie op maat verlenen wisten we al, maar dat zij nu ook (gedeeltelijk) de begeleiding van Fitness Marken sporters willen aanbieden, zijn we ze dankbaar voor.

Voor de resterende, vrijgevallen uren op vrijdagmiddag zijn wij nog op zoek naar een fitness instructeur. Zie de aangepaste vacature hieronder.
 
Aangepaste vacature oktober 2024:
Kom jij het team van instructeurs bij Fitness Marken versterken?

Fitness Marken op Kerkbuurt 90 telt circa 180 leden. Voor twee groepen fitnessers zoeken wij op zeer korte termijn een vervangende instructeur om de begeleiding te kunnen blijven aanbieden.

We bieden een contract voor twee uur per week, bij voorkeur op de vrijdagmiddag:
    13.30 tot 14.30 uur
    14.30 tot 15.30 uur

Invulling van deze begeleid fitness uren is aan jou. Je krijgt de volledige vrijheid om de lessen naar eigen inzicht vorm te geven. Tegenover jouw inzet staat een marktconforme beloning.

We horen heel graag van je! Mail naar fitness@trefpuntmarken.nl of bel René Schipper op 06-52691820 voor meer informatie.

Wel interesse, maar beperkte beschikbaarheid? Laat ook dan van je horen. In overleg is veel mogelijk.

 

 

 

 

 
 Bovenstaande als compleet inlegvel in pdf 
www.TrefpuntMarken.nl
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Nieuwsblad Waterland' van donderdag 17 oktober 2024

Bron: Dorpshuis Het Trefpunt, donderdag 17 oktober 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina