naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Werkzaamheden aan damwand Rozewerf stilgelegd
Dijkversterking Marken

en

Bij de Rozewerf hebben we op dinsdagmiddag 15 oktober 2024 de werkzaamheden aan de damwand tijdelijk stilgelegd. Ondanks het inzetten van diverse werkmethoden en technieken is het nog niet gelukt de damwanden te installeren zonder overmatige overlast te veroorzaken. Dit is uiteraard heel vervelend geweest voor bewoners. Daarom hebben we het werk stilgelegd.
 
Oplossing zoeken
Een deel van de damwand hebben we nog niet kunnen plaatsen. De komende tijd kijken we of we andere oplossingen of werkmethodes kunnen inzetten. Daarna maken we een keuze voor het vervolg van de werkzaamheden. Voordat we verdergaan, bespreken we de oplossing ook met de bewoners van de Rozewerf.
 
Herstel kruinpad
In de tussentijd herstellen we nu het kruinpad langs de Rozewerf. Dit pad wordt in oude staat teruggebracht, zodat de wandelroute weer toegankelijk is voor omwonenden en bezoekers. Zodra dit is voltooid, wordt de wandelroute weer opengesteld.
  
Kom langs bij het havenkantoor
Het havenkantoor is elke donderdag geopend tussen 10.00 en 12.00 uur. Kom gerust langs met uw vragen!
 
Mochten er vragen of opmerkingen zijn naar aanleiding van dit bericht kunt u altijd contact opnemen met ons via de contactmodule van de Bouwapp of bel/mail de omgevingsmanager Combinatie Hof op Marken:
 
Roy de Haan /  06-557 646 51 / roy@jldcontracting.com

en

 Link naar Online BezoekersCentrum   Stappenplan proefvakken in pdf 
Bron: Combinatie Hof op Marken, donderdag 17 oktober 2024
naar Marker Nieuws 2024 indexpagina