naar Marker Nieuws 2024 indexpagina
Dank voor alle felicitaties met het 20-jarig bestaan van Marker Nieuws
Bovenstaande bloemen behoren ook tot één van de ontvangen attenties
 
Vorige week maandag, 14 oktober 2024, bestond Marker Nieuws twintig jaar. Een paar 'losse woorden' aan media collega van NH Nieuws, Tom van Midden, over dit jubileum, mondden uit in een item op NH Nieuws, wat uiteindelijk ook door het NOS Journaal, via de NPO, werd overgenomen in het regionieuws. Vele mooie en leuke reacties volgden. Ook dank voor de ontvangen attenties. Ik zal geen namen gaan noemen, want dan vergeet ik er zeker één.
 
Freek Schouten
Dit gehele 'circus' kunnen wij, ja wij, ook maken doordat vriend én collega Freek Schouten in de USA vele zaken achter de schermen voor mij regelt en organiseert. Dus deze naam mag zeker niet vergeten worden bij dit jubileum. En door deze samenwerking blijft hij ook volledig op de hoogte van 'het wel en wee' op Marken. Tijdens een afwezigheid van mij, houdt hij vele zaken up-to-date.
 
Wij zijn blij dat vele schiereilanders en ver daar buiten informatie kunnen putten uit de artikelen die wij publiceren.
 
Naar aanleiding van alle reacties afgelopen week, zeker een reden om door te gaan met deze 'uit de hand gelopen hobby' en het nieuws over Marken en haar Markers te kunnen blijven brengen.
 
Facebook     X          YouTube

Bron: PepProductions, maandag 21 oktober 2024

naar Marker Nieuws 2024 indexpagina