Nieuwjaarsreceptie op Marken

Nieuwjaarsreceptie op Markenzaterdag 6 januari 2018 / Omroep PIM ‘Bessie & Bap’ De Marker Nieuwjaarsreceptie vond afgelopen zaterdag plaats in dorpshuis ’Het Trefpunt’. En tijdens het traditionele optreden van ‘Bessie & Bap’ liep zowaar Geert Wilders het podium op. Dit jaar moesten de Markers die bij de Kerstboomverbranding hadden staan kijken op de dijk van Marken een sprintje trekken om aanwezig te zijn bij het traditionele optreden van ‘Bessie & Bap’ tijdens de Nieuwjaarsreceptie. De kerstbomen werden namelijk om 17.00 uur aangestoken, en het was om 18.00 uur al weer tijd voor het jaarlijks zo bejubelde optreden van Bessie & Bap.

Voorafgaand aan het optreden kregen alle aanwezigen van de elk jaar weer drukbezochte Marker nieuwjaarsreceptie eerst nog een optreden te zien van een heus synchroonzwemteam. En na dit optreden was het dan weer tijd voor het cabaret waar vele bezoekers elk jaar weer naar uitkijken. En ook dit jaar werd niemand, Marker en niet-Marker, gespaard. En zelfs de bekende politicus Geert Wilders gaf dit jaar Acte de présence.

De evenementencommissie van Dorpshuis ‘Het Trefpunt’ kan weer terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Het optreden van ‘Bessie & Bap’ zal van donderdag 11 tot en met zondag 14 januari 2018 om 21.00 uur worden uitgezonden op Omroep PIM.  

Bron: Omroep PIM, donderdag 11 januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: